10-13 Οκτωβρίου 2024 / Πεζοπορική – Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος – Δονούσα

4ήμερη πεζοπορική

10-13 Οκτωβρίου 2024

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Στα μονοπάτια της Δονούσας»

Με αφορμή τον αγώνα τρεξίματος «Στα μονοπάτια της Δονούσας», θα αναχωρήσουμε την Πέμπτη 10/10 (απόγευμα) για Δονούσα και επιστροφή την Κυριακή 13/10. Δυο ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο) για εύκολες πεζοπορίες ή συμμετοχή στους αγώνες.

Θα συναντηθούμε νωρίς το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά για επιβίβαση στο πλοίο. Έπειτα από περίπου 7.30’ ώρες θα φθάσουμε στο λιμάνι της Δονούσας (γύρω στη 01:00 τη νύχτα). Τακτοποίηση στα δωμάτια και ύπνος.

Την Παρασκευή θα οργανώσουμε μία εύκολη πεζοπορία, προς Καλοταρίτισα (3,7 χλμ. Υ.Δ. : +268), (ίσως και ανάβαση στον Πάπα αναλόγως των δυνάμεων μας ή πεζοπορία προς το φάρο).

Το απόγευμα μπάνιο για τους τολμηρούς και τεχνική ενημέρωση για τον αγώνα τρεξίματος της επόμενης ημέρας (για όσους συμμετέχουν).

Το Σάββατο όσοι συμμετέχουν στον αγώνα, θα «γνωρίσουν» τις ομορφιές της Δονούσας. Όσοι δε συμμετέχουν, μπορούν να πεζοπορήσουν στον κοντινό Κέδρο για μπάνιο. Ο Κέδρος θεωρείται μία από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου.

Το βράδυ κλείνει με γλέντι στο μπαρ όπου γίνονται οι απονομές του αγώνα.

Η Κυριακή είναι η ημέρα αναχώρησης από τη Δονούσα. Πρωινή επιβίβαση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής.

** Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά. Στην πραγματικότητα, ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει την εκδρομή στα δικά του μέτρα.

Γιατί η Δονούσα είναι ΜΑΓΙΣΣΑ…….

Αρχηγός : Ζουμπουλιάς Παναγιώτης τηλ. 697 352 8962

Κρατήσεις : Αβράμπος Γιάννης τηλ. 697 732 7369

Σημ. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ματαιώσει ένα πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη ή πριν την έναρξη αυτού, για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, κλπ.).

Όποιος συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του.